De Reset Methode

“Als je redeneert vanuit je beperkingen dan zal je ze behouden”

De Reset methode is een nieuwe bewegingsmethode met een bijzondere aansturing. Het herstel wordt niet alleen van buitenaf gestimuleerd maar het lichaam zelf werkt mee.

Veel mensen hebben fysieke problemen, soms worden de beperking zelf “bedacht”. Dit gebeurt vanuit een angstige bescherming. Hou alles vast en beweeg niet! Hierdoor worden de problemen groter.

Bewegen is in veel gevallen een oplossing. De RESET METHODE beweegt mensen weer in de juiste mate en op de juiste manier. De confrontatie met het feit dat bewegen geen pijn hoeft te doen, is vaak de grootste openbaring. Los laten is het belangrijkste.

Het mooie van deze methode is dat je het niet hoeft te begrijpen. Geloof in het proces, geloof in je eigen lichaamsintelligentie. Als je niet lekker in je vel zit, onvoldoende beweegt, moeilijk kunt ontspannen en alleen negatieve energie voelt, kan de Reset Methode je in de juiste mate en op de juiste manier in beweging brengen.

Het lichaam gaat ontspannen, de spanningen worden pijnloos losgelaten, het lichaam wordt geactiveerd. Het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt verhoogd. Reset wordt gebruikt naast de reguliere gezondheidszorg!

De reset methode wil ik u graag aanbieden i.c.m. een ontspanningsmassage.